به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، نشست معاونان آبفای وزیر نیرو با حضور استاندار اصفهان و مدیران اجرایی ذیربط استان برگزار شد. دکتر عباس رضایی استاندار اصفهان، اظهار داشت: حسن نیت وزارت نیرو برای حل مسائل آب کشور جای تقدیر و تشکر دارد و بیان کننده نگرش و تفکر علمی، جهادی و مثبت این وزارتخانه است.
وی ادامه داد:استان اصفهان برنامه سازگاری با کم آبی را تهیه و تدوین کرده و منتظر ابلاغ وزارت نیرو برای اجرای دقیق و کارشناسی است.
استاندار اصفهان با تاکید براینکه زایندهرود، چشم انتظار یک نگاه ملی است، گفت: امروز صدای العطش اصفهان بلند است و از سویی دیگر فرونشستهای متعدد در مناطق مختلف اصفهان زنگ خطر را برای استان به صدا درآورده است.
وی یادآورشد: استان اصفهان در تغییر الگوی کشت پیشگام بود و اقدامات مهم و موثری برای کشتهای جایگزین از سوی جهاد کشاورزی استان صورت گرفت؛ به همیل دلیل بر اساس آمار، کمترین میزان کشت برنج را نسبت به استانهای دیگر داشتیم.
قاسم تقیزاده خامسی، معاون آبفای وزیر نیرو هم با بیان اینکه اقلیم ۶۱ درصد کشور خشک یا نیمهخشک است گفت:این اقلیم همواره با خشکسالیهای طولانی و ارسالی ناگهانی همراه بود؛ بنابراین باید با برنامهریزی مصرف آب را مدیریت کرد.
وی افزود: در سال جاری از نظر تأمین آب وضع بهتری داشتیم اما بارندگیهای تنش آبی در کشور را حل نکرده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه وضعیت بارشها را نمیتوان دقیق پیشبینی کرد و افقی از سال آینده نداریم باید مصرف بهینه آب و صرفهجویی، به صورت جدی پیگیری شود.
معاون آبفای وزیر نیرو در پایان به اقدامات حوزه آب و فاضلاب در کشور پرداخت و گفت:هم اکنون ۴۶۰ هزار کیلومتر خط انتقال آب،۶۶ هزار کیلومتر خط انتقال فاضلاب،۲۵۰ تصفیه خانه آب و ۲۴۰ تصفیه خانه فاضلاب در کشور وجود دارد.
نظر شما